Extra sportieve nieuwjaarsreceptie met spectaculaire spacebikes

Op 20 januari 2020
nieuwjaarsreceptie

Standpunt N-VA Ranst:

De verandering werkt is onze slogan. Dus reden te meer om ook de nieuwjaarsdrink voor de bevolking in een ander kleedje te steken.
En ja we hadden geluk met het weer en de Ranstenaar zag dat het goed was.

Artikel in Gazet van Antwerpen/Stad en Rand - 07 Jan. 2020

De traditionele nieuwjaarsreceptie in de Broechemse Den Boomgaard wordt op zondag 19 januari tussen 10 en 13u georganiseerd. In vergelijking met de vorige edities wordt het deze keer een stuk levendiger. Er wordt een parcours met gekke fietsen opgesteld en wie dat wil, kan een vriend of kennis uitdagen voor een fietsduel op rollen.
Wie het nieuwe jaar eens op zijn kop wil zetten, kan gebruikmaken van de spectaculaire spacebikes die er zullen staan. Hoe harder je op deze fietsen trapt, hoe sneller je een looping van 7 meter hoogte kunt maken. Twee fietsers kunnen het tegen elkaar opnemen om te zien wie het snelst de lucht ingaat.
Het nieuwe concept rekent op veel dingen die buiten opgesteld staan, maar als het zou regenen kunt u nog altijd in de ruime zaal van Den Boomgaard terecht. Tot nog toe kwamen er jaarlijks ongeveer 1.400 mensen, maar met de nieuwe aanpak hoopt het schepencollege nog meer mensen te verleiden om eens langs te komen.
Na het verbranden van alle calorieën zal het ook mogelijk zijn om iets te eten, want er worden drie foodtrucks verwacht die soep, croque monsieurs en wafels aanbieden. Binnen in de evenementenhal kunt u iets te drinken krijgen. Uiteraard kunt u zich daar ook nog een beeld vormen van de groeperingen die in Ranst actief zijn. (sl)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is