Niet veel politici op receptie voor nieuwkomers.

Op 20 februari 2014, over deze onderwerpen: In de pers

Volgens burgemeester Lode Hofmans heeft het onthaalmoment niets met politiek te maken. Misschien moet hij de film over Ranst eens goed bekijken die op het onthaalmoment getoond wordt. Toeval of niet maar de personen, lees politiekers, die daarin voorkomen zijn hoofdzakelijk blauw getint, merkte Lutgart Van Dessel op tijdens de gemeenteraad.

Artikel: Gazet Van Antwerpen 20/02/2014

De ontvangst voor alle nieuwe inwoners van Ranst wordt dit jaar georganiseerd op 23 maart in het gemeenschapscentrum Den Boomgaard. Lutgart van Dessel van N-VA vindt dat daarbij ook politici van alle politieke fracties horen om de nieuwkomers de kans te geven met hen kennis te maken.
Burgemeester Lode Hofmans (Open Vld) is het daar niet mee eens. “De mensen hebben daar op dat moment gen behoefte aan. We organiseren het op dezelfde manier als in het verleden. We willen van dat ontmoetingmoment zeker geen politiek statement maken. Ook een aantal gemeenten uit de buurt doen het op die manier. Naast de burgemeester en de secretaris zijn er ook de voorzitter van het OCMW en enkele politiemensen aanwezig maar het is allerminst de bedoeling om dan aan politiek te gaan doen.” Sylvain Liekens
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is