Nieuwe gemeentelijke website eindelijk online

Op 24 juni 2016, over deze onderwerpen: In de pers

Standpunt N-VA Ranst:

Eindelijk....
Exact drie jaar na de goedkeuring van de projectfiche voor de aankoop/ontwikkeling is de nieuwe gemeentelijke webstek opperationeel. 
Omdat de lancering reeds viermaal werd uitgesteld vroeg Patrik Teurfs in de gemeenteraad van maart naar de exacte lanceringsdatum.
De schepen wou toen geen streefdatum meer geven. 
Vandaag vernemen we via de krant dat de lang verwachte nieuwe gemeentelijke webstek eindelijk door iedereen geraadpleegd kan worden.

Artikel in Gazet van Antwerpen/Metropool Zuid dd. 24 juni 2016:

De gemeentelijke website steekt in een nieuw kleedje . Het wachten heeft lang geduurd maar nu is het geduld beloond met een fris ogende webstek..
De vernieuwing van de webpagina’s duurde zo lang dat gemeenteraadslid Patrick Teurfs (N-VA) al enkele keren gevraagd had aan schepen Hilde Goris (Open Vld) wanneer de website bruikbaar zou zijn. 
De schepen durfde uiteindelijk geen datum meer vooropstellen. Nieuwsgierige gebruikers mochten tijdens de openingsuren van het gemeentehuis al een kijkje komen nemen want daar was al een versie van de vernieuwde webstek te zien .
Nu kan iedereen de gegevens raadplegen. Een opgeluchte schepen noemt het e-loket de belangrijkste verbetering. “Mensen hoeven niet meer naar het gemeentehuis te komen om formulieren af te halen. Het is een enorme klus geweest voor alle diensten om de gegevens in te voeren. Ook verenigingen kunnen nu hun gegevens actualiseren. Mogelijk zitten er hier en daar nog foutjes in. Ik wil alle gebruikers oproepen om dingen die foutief zouden zijn meteen te signaleren.” (sl)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is