Sinterklaas komt naar Ranst

Op 24 november 2020

Hij komt, Hij komt,

 

Goed nieuws! De burgemeester heeft bericht gekregen van de Sint dat hij en zijn Pieten vanuit Spanje toch naar Ranst komen.
Op zaterdag 28 november 2020 rijdt hij door de straten van de 4 deelgemeenten om te kijken waar de brave kindjes wonen.

Door de corona willen de Sint en zijn Pieten het liefst veilig in hun eigen bubbel blijven. We moeten er samen voor zorgen dat de Sint op zijn feestdag niet ziek zal zijn.
Geen nood, het gemeentebestuur gaat een Parijse stadsbus versieren waar de Sint en zijn helpers in kunnen plaatsnemen en rondrijden om zo de kinderen in Ranst te begroeten.

Hoor je het gehinnik van het paard van Sinterklaas of de toeter van de stoomboot? Kom dan snel kijken, want even later rijdt de Sint door jouw straat.

Blije kindergezichten daar worden de Sint en zijn Pieten gelukkig van, dus kom zingen en wuiven vanop het voetpad of vanachter het raam! 

 


Gazet van Antwerpen/Stad en Rand - Di. 24 Nov. 2020

Sint rijdt in bus door Ranstse straten
 

De Sint zal op zaterdag 28 november door de straten van de vier Ranstse deelgemeenten rijden. Hij blijft met zijn Pieten wel in één bubbel.
Vanuit een Parijse stadsbus zal de heilige man de kinderen toewuiven. Door de coronacrisis kan de Sint niets uitdelen maar de kinderen mogen hem natuurlijk wel vanop de stoep of vanachter hun venster toezingen.
De doortocht zal aangekondigd worden door het gehinnik van een paard en de toeter van een stoomboot.
De precieze reisroute wordt woensdag 25 november bekendgemaakt op de website van de gemeente. (sl)
www.ranst.be

 


Regio Ranst 
http://regioranst.be/sinterklaas-trekt-door-de-straten-van-alle-deelgeme...

 

Sinterklaas trekt door de straten van alle deelgemeenten

Het gemeentebestuur kreeg het bericht van Sinterklaas en zijn helpers dat hij aanstaande zaterdag door de straten zal rijden. Hang alvast een tekening voor je raam.
Op zaterdag 28 november 2020 rijdt hij door de straten van de 4 deelgemeenten om te kijken waar de brave kindjes wonen. Bijkomende informatie over de route vind je op de website van Ranst vanaf vrijdag 27 november.
Er zal een radiowagen voorop rijden die de komst van de Sint aankondigt. Kinderen kunnen vanop het voetpad of vanachter het raam wuiven. De ouders zorgen voor de veilige afstand. Door corona mogen de Sint en zijn Pieten niets uitdelen.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is